1,047 Matching Annotations
  1. May 2018
    1. Somehow these “prestigious” medical officials have ignored the adverse reaction cases reported internationally among teenage girls, ranging from chronic fatigue to chronic seizures to partial and complete paralysis.

      Question:What evidence is given for the primary claim? Select all that apply.

      Answer:Cause precedes effect

      Highlight:

      Somehow these “prestigious” medical officials have ignored the adverse reaction cases reported internationally among teenage girls, ranging from chronic fatigue to chronic seizures to partial and complete paralysis.

    2. Somehow these “prestigious” medical officials have ignored the adverse reaction cases reported internationally among teenage girls, ranging from chronic fatigue to chronic seizures to partial and complete paralysis.

      CredCo Indicator:Inference - Type of Claims

      Question:Is a general or singular causal claim made? Highlight the section(s) that supports your answer.

      Answer:General Causal Claim

      Highlight:

      Somehow these “prestigious” medical officials have ignored the adverse reaction cases reported internationally among teenage girls, ranging from chronic fatigue to chronic seizures to partial and complete paralysis.

    3. CredCo Indicator:Tone - Exaggerated Claims

      Question:Does the author exaggerate any claims? If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:No

    4. Maybe her pension was threatened, or her family. Who knows?

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      Maybe her pension was threatened, or her family. Who knows?

    5. Offit is a mainstream media darling. Ignore Offit. He’s off it and has made millions with his vaccine patent. And ignore the presstitutes who feed off him.

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      Offit is a mainstream media darling. Ignore Offit. He’s off it and has made millions with his vaccine patent. And ignore the presstitutes who feed off him.

    6. That’s my thought for the average vaccine indoctrinated sheeple. But my thoughts get nastier with the manic frothing-at-the-mouth vaccine fanatics, and downright vicious with the vaccine industry and its celebrated spokesman Dr. Paul Offit.

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      That’s my thought for the average vaccine indoctrinated sheeple. But my thoughts get nastier with the manic frothing-at-the-mouth vaccine fanatics, and downright vicious with the vaccine industry and its celebrated spokesman Dr. Paul Offit.

    7. pro-vaccine hysteria criticism,

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      pro-vaccine hysteria criticism,

    8. Somehow these “prestigious” medical officials have ignored the adverse reaction cases reported internationally among teenage girls, ranging from chronic fatigue to chronic seizures to partial and complete paralysis.

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      Somehow these “prestigious” medical officials have ignored the adverse reaction cases reported internationally among teenage girls, ranging from chronic fatigue to chronic seizures to partial and complete paralysis.

    9. Oh, of course statistics provided by pro-vaccine agencies and Big Pharma were included in the National Post article that “prove” HPV vaccine’s efficacy and safety.

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      Oh, of course statistics provided by pro-vaccine agencies and Big Pharma were included in the National Post article that “prove” HPV vaccine’s efficacy and safety.

    10. Of course they were roundly attacked through the Canadian mainstream media.

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      Of course they were roundly attacked through the Canadian mainstream media.

    11. The mainstream media piled on with remarks from the usual “prestigious” medical professionals who asserted HPV vaccinations safety and remarkable success at reducing ovarian cancer.

      CredCo Indicator:Tone - Emotionally Charged

      Question:Does the article have an emotionally charged tone? (i.e, outrage, snark, celebration, horror, etc.). If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:Yes

      Highlight:

      The mainstream media piled on with remarks from the usual “prestigious” medical professionals who asserted HPV vaccinations safety and remarkable success at reducing ovarian cancer.

    12. CredCo Indicator:Logical Fallacies - Naturalistic

      Question:Does the author suggest that something is good because it is natural, or bad because it is not natural (the naturalistic fallacy)?

      Answer:No

    13. And unbound or free aluminum, the stuff used in almost all vaccines, is a neurological toxin.

      CredCo Indicator:Logical Fallacies - Appeal to Fear

      Question:Does the author exaggerate the dangers of a situation and use scare tactics to persuade (the appeal to fear fallacy)?

      Answer:Sort of

      Highlight:

      And unbound or free aluminum, the stuff used in almost all vaccines, is a neurological toxin.

    14. Maybe her pension was threatened, or her family. Who knows?

      CredCo Indicator:Logical Fallacies - Appeal to Fear

      Question:Does the author exaggerate the dangers of a situation and use scare tactics to persuade (the appeal to fear fallacy)?

      Answer:Sort of

      Highlight:

      Maybe her pension was threatened, or her family. Who knows?

    15. It’s All A Giant Deadly Scam

      CredCo Indicator:Logical Fallacies - Appeal to Fear

      Question:Does the author exaggerate the dangers of a situation and use scare tactics to persuade (the appeal to fear fallacy)?

      Answer:Sort of

      Highlight:

      It’s All A Giant Deadly Scam

    16. CredCo Indicator:Logical Fallacies - Slippery Slope

      Question:Does the author say that one small change will lead to a major change (use a slippery slope argument)? Highlight the relevant section(s).

      Answer:No

    17. CredCo Indicator:Logical Fallacies - False Dilemma

      Question:Does the author present a complicated choice as if it were binary (construct a false dilemma)? If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:No

    18. CredCo Indicator:Logical Fallacies - Straw Man

      Question:Does the author present the counterargument as a weaker, more foolish version of the real counterargument (use a Straw Man Argument)? If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:No

    19. CredCo Indicator:Confidence - Acknowledge Uncertainty

      Question:Do they acknowledge uncertainty or the possibility that things might be otherwise? If so, highlight the relevant section(s).

      Answer:No

    20. CredCo Indicator:Confidence - Extent Claims Justified

      Question:To what extent does their confidence in their claims seem justified?

      Answer:Not at all justified

    21. Oh, of course statistics provided by pro-vaccine agencies and Big Pharma were included in the National Post article that “prove” HPV vaccine’s efficacy and safety.

      Question:Are any experts, organizations, or studies cited that are separate from the central study quoted in the article? If so, highlight relevant section(s).

      Answer:4 or more

      Highlight:

      Oh, of course statistics provided by pro-vaccine agencies and Big Pharma were included in the National Post article that “prove” HPV vaccine’s efficacy and safety.

    22. A couple of years ago, one of the lead HPV vaccine developers for Merck’s Gardasil, Dr. Diane Harper, came clean and warned that Gardasil was not only ineffective and unnecessary, it was dangerous.

      Question:Are any experts, organizations, or studies cited that are separate from the central study quoted in the article? If so, highlight relevant section(s).

      Answer:4 or more

      Highlight:

      A couple of years ago, one of the lead HPV vaccine developers for Merck’s Gardasil, Dr. Diane Harper, came clean and warned that Gardasil was not only ineffective and unnecessary, it was dangerous.

    23. Harper mentioned the medically known fact that 98 percent of HPV warts among sexually active women heal on their own within a year or two.

      Question:Are any experts, organizations, or studies cited that are separate from the central study quoted in the article? If so, highlight relevant section(s).

      Answer:4 or more

      Highlight:

      Harper mentioned the medically known fact that 98 percent of HPV warts among sexually active women heal on their own within a year or two.

    24. [Image of a table titled “WARNING (HPV4 Gardasil & HPV 2 Cervarix): Adverse Reactions And Deaths As Reported To The Vaccine Adverse Event Reporting System]

      Question:Are any experts, organizations, or studies cited that are separate from the central study quoted in the article? If so, highlight relevant section(s).

      Answer:4 or more

      Highlight:

      [Image of a table titled “WARNING (HPV4 Gardasil & HPV 2 Cervarix): Adverse Reactions And Deaths As Reported To The Vaccine Adverse Event Reporting System]

    25. [Image of a table titled “WARNING (HPV4 Gardasil & HPV 2 Cervarix): Adverse Reactions And Deaths As Reported To The Vaccine Adverse Event Reporting System]

      CredCo Indicator:Citation of Studies

      Question:Highlight each scientific study cited:

      Answer:Scientific Study 3

      Highlight:

      [Image of a table titled “WARNING (HPV4 Gardasil & HPV 2 Cervarix): Adverse Reactions And Deaths As Reported To The Vaccine Adverse Event Reporting System]

    26. Oh, of course statistics provided by pro-vaccine agencies and Big Pharma were included in the National Post article that “prove” HPV vaccine’s efficacy and safety.

      CredCo Indicator:Citation of Studies

      Question:Highlight each scientific study cited:

      Answer:Scientific Study 2

      Highlight:

      Oh, of course statistics provided by pro-vaccine agencies and Big Pharma were included in the National Post article that “prove” HPV vaccine’s efficacy and safety.

    27. Rail and study co-author Abby Lippman, a McGill University professor emeritus,

      CredCo Indicator:Citation of Studies

      Question:Highlight each scientific study cited:

      Answer:Scientific Study 1

      Highlight:

      Rail and study co-author Abby Lippman, a McGill University professor emeritus,

    28. published an op-ed article in Montreal’s Le Devoir newspaper questioning the safety and benefits of human papillomavirus vaccines.

      CredCo Indicator:Citation of Studies

      Question:Highlight each scientific study cited:

      Answer:Scientific Study 1

      Highlight:

      published an op-ed article in Montreal’s Le Devoir newspaper questioning the safety and benefits of human papillomavirus vaccines.

    29. one of the lead HPV vaccine developers for Merck’s Gardasil, Dr. Diane Harper,

      CredCo Indicator:Quotes from Outside Experts

      Question:Highlight each expert cited:

      Answer:Expert 2

      Highlight:

      one of the lead HPV vaccine developers for Merck’s Gardasil, Dr. Diane Harper,

    30. Rail and study co-author Abby Lippman,

      CredCo Indicator:Quotes from Outside Experts

      Question:Highlight each expert cited:

      Answer:Expert 1

      Highlight:

      Rail and study co-author Abby Lippman,

    31. Question:Which of the following types of sources are cited in the article? Check all that apply. If Other, please highlight.

      Answer:Studies

    32. Question:Which of the following types of sources are cited in the article? Check all that apply. If Other, please highlight.

      Answer:Experts

    33. Canadian Concordia University’s kinesiology professor Genevieve Rail was awarded a grant of $270,000 to study the effects of HPV vaccines on the public.

      CredCo Indicator:Single Study Article

      Question:Is this article primarily about a single scientific study?

      Answer:Yes

      Highlight:

      Canadian Concordia University’s kinesiology professor Genevieve Rail was awarded a grant of $270,000 to study the effects of HPV vaccines on the public.

    34. It’s All A Giant Deadly Scam

      CredCo Indicator:Clickbait Title

      Question:What clickbait techniques does this headline employ (select all that apply)?

      Answer:Inducing fear (“Is Your Boyfriend Cheating on You?”)

      Highlight:

      It’s All A Giant Deadly Scam

    35. It’s All A Giant Deadly Scam

      CredCo Indicator:Clickbait Title

      Question:What clickbait techniques does this headline employ (select all that apply)?

      Answer:Hidden secret or trick (“Fitness Companies Hate Him...”, “Experts are Dying to Know Their Secret”)

      Highlight:

      It’s All A Giant Deadly Scam

    36. It’s All A Giant Deadly Scam

      CredCo Indicator:Clickbait Title

      Question:What clickbait techniques does this headline employ (select all that apply)?

      Answer:Provoking emotions, such as shock or surprise (“...Shocking Result”, “...Leave You in Tears”)

      Highlight:

      It’s All A Giant Deadly Scam

    37. CredCo Indicator:Clickbait Title

      Question:Is the headline clickbaity?

      Answer:Somewhat clickbaity

    38. CredCo Indicator:Title Representativeness

      Question:How is the title unrepresentative of the content of the article? (Select all that apply).

      Answer:Title carries little information about the body

    39. CredCo Indicator:Title Representativeness

      Question:How is the title unrepresentative of the content of the article? (Select all that apply).

      Answer:Title emphasizes different information than the body

    40. CredCo Indicator:Title Representativeness

      Question:Question: Does the title of the article accurately reflect the content of the article?

      Answer:Somewhat Unrepresentative

    41. Question:Rate your impression of the credibility of this article

      Answer:Somewhat low credibility

  2. Feb 2018
  3. Jun 2017
  4. May 2017
  5. Apr 2017
  6. Sep 2016
    1. I don't know what then, I just remember somehow. Around the same time I install renoise, I also install vim. Then in renoise I go to Help>Show Preferences Folder.... Then I right click on Config.xml, then edit in VIM. Then I /search for showscr or something like that. Change false into true, done. On windows sometimes I'm lazy and I just modify the one shortcut that I use to have --scripting-terminal or something as an argument. Also: if you really do a lot of (re)installs I would advise to back up your Config.xml anyway, just like the KeyBindings.xml, TemplateSong.xrns, etc, it'll save you a lot of time right?

      How to enable Scripting Tools in Renoise Tools menu

  7. Jan 2016